Friday, May 20, 2011

peritnya hidup =_= .

ya allah , kenapa susahnya hidup mcm nih ? apa nih ? knp ema slalu egt kat wdy saja ? knp tataw . hmm . bru 3 hari dea tada dkt dgn ema , tp ema rsa mcm hidup ema dah tada pape , kosong ja ? hmm . mcm mna ema nak cntinue hdup ema tnpa dea slama 3 bulan akan dtg ? tolong lah ema , dea pegi kejap saja . apa yang snstif sgt ? mmg aa . dpa ckp senang la sbb bf dpa ada dpn mta , ada nak tiap text ILOVEYOU la , IMISSYOU la , tp ema ? dipisahkan dr alat kmnikasi dgn dea . aarrggghhhh . sdeh tahu tak ? tiap tiap hari asyik pndang picture dea . kalo org laen tgk msti kata ema gila la kot . kadang kadang mnitis air mata trngatkan dea , mnitis air mata terfikir kalo dea kna denda or kna bt keja berat . ema nak mkn pown kadang kadang teringat kat dea ' ehh , dea mkn ke tak lagi ntah ?? kenyang tak dea kat sna ? ' YA ALLAH , peritnya hidup tnpa berita dr dea . lagi tak dgq suara dea lagi to hati ema tak tnteram . tiap tiap malam ema minta nak mmpi jmpa dea , sbb ema taw ema takan jmpa dea slma dea kat kem . tapi ema tak termmpi pown psal dea . ema rsa mcm ema tdo lame sgt , hakikatnya ema tdo pkul 5 bgn sbuhh , ema tak bole tdo egtkan dea . ema risaukan dea kat sana . sbb ema taw dea tak penah pisah lame lme dri family dea , tmbah plak mak dea . rindu kah dea pd ema ? ataupown lbeh lagi kah rndu dea pda kedua ibubapanya ? ema tak kisah samada dea rndu ema ke tak , tp ema nak dea baek baek saja . knp sampai skunk tak da berita ? knp senyap saja ? b , adenin pown col oda gna public , rindu katanya kat oda , tp knp u tak col i lgsg ? even skejap pown jdilah . i pesan kat oda sruh bgtaw kat aden krim salam kat u . u trma kan salam i ? i rinduu kat you , sumpah rnduu gila . kalo u col i skejap pown hti i ckup tenang . why weekend you all tak got hp ? oda kata dpt kmrin sbb denin kata mcm to , tut tut oda kata hari jumaat ptg , tht mens today lah . i tnggu text or col you , but smpai skunk tada brta . mybe awal lagi kan sbb now bru pkul 5 ptg :) i dah tggu you taw , dr pg lagi . hati i berbunga bunga nak ckp dgn u nih , u tahu tak ? WAAAHHH , bunga la kau ema . feeling knon . gagagagaga . i egt lagi , dlu time kta sama sama dlm team olahraga . u kata u bangga dpt gf mcm i sbb bila acara u i tggu kat grisan penamat . yela , i nak support u , i nak jd org bguna jgak kat u :) i nak mnta maaf sbb i penah tduh u mcm mcm dlu time kta clash . u tataw perasaan i time to , slama nih u tak penah mnta clash , and for the first time you minta , luluh hati i . i egt u maen maen , tp btol . hmpir 5 bulan i sengsara tnpa u . u tak endahkan i lgsung , i tukar num hp . u bt i jd gila , u bt i kena marah dgn mbe mbe i sbb i asyik nges trngatkan u . bg i time to , u laki pling kejam . for the first time u mngaku u dah cintakan pmpn laen dan bukannya i . u taw , i nges terok . i rsa mcm slama nih hbngn i dgn u dr skolah rndah dah tada guna . i nekad nak dptkan u blek , tp sia sia . i mnta u rsa sket mcm i rsa time to . knp ? sbb u bt i rsa tak beguna . snggup u ingkar jnji u . T_T . tp smua to dh berlalu , ALLAH bukakan hati u untuk cri i kan ? u cri smpai dpt , u curi blek hti i , time kta pegi mndi stu team atlet pown u yg slmat kan i time i lemas . YA ALLAH , kalo tada u , i mybe dh tada lagi . smua to i smpan sbg kenangan kta . i taw u suka pegi pntai kan . stiap kali free u akan ajak i pegi tg rhu , u kata tmpt to cntek sgt :) i egt lagi . u suka tgk i senyum , u kata kalo i senyum bagai nak lucut jntg u sbb trgda tgk i senyum . ya sayang , smua to i egt . i tak penah lupa , i maafkan smua ksalahan u slama nih dan kta dh jnji tamaw ungkit bnda yg dh lepas . dan i bahagia dgn u slama nih . i terseksa jauh dgn u , even tk smpai 3 bulan u dlm kem . i nak u tahu yang i sayangkan u , i rndukann u sgt sgt :( cepatla balek .

No comments:

Post a Comment