Monday, May 23, 2011

smk mahsuri forever :)

hey , standing at here , ema nak bgtaw , ptg td ma ema kuar dr lngkawii , pegi jitra for pngadil netball . then dea kata mcm nih . ' esok kakak takpyh pegi skolah okay ? dh dpt poli kan ? jga adek adek ' so ema trpaksa akurr . ema trgt kat nysa , dea kata kalo ema tak dtg pown takpe , nnti bsy dgn keja skolah lah , asgment la , padahal ema nakp poli jgak . so ema accept . today last day at here , ema byk ckp lah kot . ema sakat anas terok gila babi . haha . sorryy anas . hahaaa . mcm ain kata , nnti hg akan rnduu aku kalo aku tde ? hha . ain gelak kot tgk kami mcm td . ain kata kelakar kot kta beduaa . hg taw anas ? aku msok kpla dgn hg . terbaekk la hg ! ~ ehhh , nnti krim salam kat MARSHA MILAH MONDOH hg to . hahaaa . aku akan rnduu hg la kot nnti ? thankss for be my boyfriend at P1T3 . love it . bdak pmpn from ayer hangat asyik usshaa kta kan kalo ktaa sembang ? aku semak la kot . apa salah ema plak kan ? smbang dgn anas pown msalah hg ka wehh bdak bdak ? hahaa . today ema dgr ramai yg dpt politeknikk . tp smua jauh jauhh , kecian kot . ema mmg nseb baek dpt kat arau . sama chenta plak to ? hahaaa :) bt msa la kami paling jauh , A R A U . haha . byk org kot yg kna tipuuu . haha . kayuh geqek atas lauttt . dustaa belaka . dftarr 4 julai . so dlam masa sebulan lagii lahh . hmm :) dipl teknologi mklumat(pengaturcaraan) how's it ? byk senior kata susah ? wwaaaa . dah down semangat ema kot . ishh . not ema , mna ada bnda yang senang dalam dunia nihh .smua susahhh . USAHA TANGGA KEJAYAAN :) ayat nuraina ann la kot . ema mmg cepat give up , tapi ema akan buang jauh jauh perangai ema yg terok too . buruk kan ? hmm . semalam ema onn fb , deen bgtaw kata bole tgk la tmpt poli kta dapatt . so dea bg links . ema dpt POLITEKNIK TUANKU SYED SIRAJUDIN , ARAU . haha . dekat kot ? tp paling jauhhh . haha . tipuuuuuuuu . mbe ema lepass sarawakk . kecian kot . kejam lah , knpa letak jauh jauh sgt ? hmm . ada yg dpt kat melakaa , shah alam , apesal lah tak bg tmpt yg dekattt . hmmm . kecian kawan kawan ema . ishh =-= takpela . hampa bt rayuan okay mnta tukar ? bole aihh . then ema trgerak haty nak cek yg wdy . sekali kuar

HASWADEI BASRI 
DIPLOMA TEKNOLOGI MAKLUMAT(RANGKAIAN)
POLITEKNIK TUANKU SYED SIRAJUDIN , ARAU .
SESI JUN 
4 JULAI 2011

haaaaaaaaa ? btol ke apa yg ema see nihhh ? hahaa . ketawa lah ema . sama tmpt b . selamat lah kta . mcm taw taw ja tak bole renggang kn ? haha . THANKS GOD . ema kalo bole nak tkq p POLIMS sbb dkt dgn abh ema , abh ema kan mengajar kat INSTITUT PERGURUAN DARUL AMAN , so senang lah kan . tp dh dpt aru , but ma ema try to changes , calling sana , calling snie . haha . kalo dptt pegi POLIMAS , alhamdulillah , ape ? tggal wdy ? takpe . untuk msa dpn kan ? tak kesah . mc laa takbole jmpa . kedah perlis bsaq mna sgt . aihh hampa nihhh . heee :) jauh di mata dekat di hati takpekan ? haha , ema rnduu dea , totally want him back faster .

Sunday, May 22, 2011

politeknik , ALHAMDULILLAH :)

part one :)

yes , thnks GOD . ema dpt politeknik , dipl teknologi maklumat(pengaturcaraan) . ema suka sgt sgt . ema bru bole senyum lega hari nih . YA ALLAH , terima kaseh atas rezeki yang KAU berikan . aku menghargainyaa . ema pegi umah shda ptg td , ema sruh dea check kejapp . YA ALLAH , punyala lambat . dalam hati ema , dugaan banyak sungguh aihh . problem loading lah , ape la . hadoooii . and lastly , TAHNIAH ! yes , i got it's :) b , u pown dapat kan ? dipl teknologi maklumat(rangkaian) . hahaa . i terus text u kan b . u suka kan ? u kata kalo dkt dgn i lagi u suka sbb bole tlg tgk tgkkan i :) b , i tahu u tak suka dok PLKN , tp pecayalah b , smua to akan berlalu jgakk . trust me . i rndu you b . hp dah kena amik kan petang td ? ngehngehh :) i akan rndu u . akan okay ? ptg td i ke rumah mak sdre u b , then mama and abah dtg , mama tnya ' ema dpt poli tak ? wdy mcj td kata dea dpt poli , ema yg bg taw ' saat to i senyum saja yang . ' yes , dea dpt , ema dgn shda sama course ' masing masing senyumm . i tgk kak ngah td , i rndu u sgt sgt . muka u dgn kak ngah kan lbeh kurang , sampai irfan kata kalo u pakai tdung , sjbik muka kak u . haha . kelakar kan irfan ? kejammm .

part two :(

ema pegi biliion malam nih , ema jmpa fahmy , then borak borak . fahmy tnya sapa lagi dpt poli , ema ckp lah , shda , ziqah , shamer , ateyn , rmai la . then dea tnya , wady dpt tak ? ema senyumm . dapat la bhai :) haha . 2 2 gelak . tetba dea tnya mcm nih kat ema

FAHMY ; eh , dgr kata hari wady nak pegi plkn , ngesnges kat mak dea kata takan pegi . btol ka ?
EMA       ; hah ? sapa yg suka berpisah dgn parents kan ? tambah plak dea rpt dgn mama dea kan .  
                 normal lah cek ooii . kan dea tak penah pisah dgn ibu bapa dea . heyyy .
FAHMY ; elehh , agak agak laa nak nges pown . cover laa .
EMA      ; ehh , hg ktuk dea ehh ? bia lah dea nak ngess . kecian kat dea tahu . dea tak suka stay sana .
                  aku plak yg nges kat snie takot dea jadi pape kat sana . dah la dea to senyap teqok .
FAHMY ; jgn la nges wehh . mcm laa kat sana tada kawan , agm ada kan ? aden lagi ? rmai  geng langkawi
                 kat sana . takan dpa nak bia jadi pape kat wady kot . kalo kna buli skali pown , takan aden nak
                 tgk mbe sndri kna buli kot . takan la agm kejam sgt kot ? hg nih , jgn fkir ngative okay ?
EMA      ; tapi aku takot la fahmy . jd pape . wady dah berulang kali bgtaw dea tak suka stay sana .
FAHMY ; trust me ema . he's will be fine at there okay ? dah tba msa dea jauh dr family dea , takan nnti
                 hampa kawen hampa nak dok stu rumah dgn mak pak dea kot .
EMA      ; hah ? kawennn ????? hahahaha :)

2 2 org kami gelakk . ema tak terfkir smpai ke situu , honestly , kalo ada jdoh , ema trima :) ema tak penah malu dgn wdy , bia la org nak kat ank mak ke apa ke kat dea , ema tak kesah . dea tak kaco org pown kan ? so jangn dengki bole la kot ? bia la . dah nma pown anak mak pak kan , takan tanak ngku ank mak pak kot ? heyy . mnusia zaman skrg la . bla dh mngkat rmaja , mna maw mai skolah pak @ mak hntaq . maw naek mto sndri laaa . malu mai dgn mak @ pak . huhh ? smpai mcm to noh dpa ?? ema respect wdy satu saja , sbb dea dgr satu persatu cakap mak dea , pak dea . kira dea laki yg hmpir smpurna . tiada yang sempurna , melaenkan ALLAH S.W.T . manusia di jadikan sebaek baeknya di SISI ALLAH :) kalo tada ibu bapa , akan lahirkah kta di dunia ini ? bkn nak puji , mbe mbe laki ema ema mngaku , smuanya balek lewat malam , smuanya tak pndai sgt , tp dpa jaga haty mak pak dpa . tada yg trluka lgsg . dpa taw dpa tak bole bg kjayaan , tp dpa jga tatatutur mreka sbgai manusia yang muda untuk menghormati org yang lebih berumur . ema respect mbe mbe laki ema . cayala guys . sayang hampa smua :) okay , BYEBYEE :)

Saturday, May 21, 2011

terima kaseh segalanya =_=

yeahh , thankss b . thankss sbb legakan hti i . huhh . ema lega sgt sgt dpt taw yg wdy okay kat sana . ema just woory dea kat sana . and malam smalam ad org bgtaw yg wdy dh dpt hp , but ema bt tataw . pergghhh . ema cri hp , last last pkul 3 pg bru mpa bwh sofaa . hahaa . heran kan ? lpas wdy pegi plkn , ema asyik tggu hp bnyi , kerap kali bnyi tp bukan wdy yang text . and for the lastly ema nges sbb wdy tak call and bgtaw keadaan dea mcm mna smpai ema blek hp , pecah b . b , u tataw i rndukan u bgai nak mati kat snie . atleast u bgtaw u slmat ke tak =_= i nges u , i nges sbb u jauh dr i . smua dah pegi u . tyka , shreen , and then u , apa nih ? i nak cakap dgn spa lps nih ? i nak ngdu smua mslah kat spa lagi kalo u jauh ? i admit tht i'm relly really need u at this time . b , tyka dah pegi perak . tyka da tggalkan i , tyka biar i sorg sorg kat snie . saket b , haty i saket sbb tyka dah mula nak jauh dari i . u tahu , i nges , i nges bila bc text tyka , i cuma terbayangkan u saja . i nk u b . knp berat sangat smua nih i nak lalui ? i tada sapa . tada sapa yg faham i slaen u dgn tyka . tyka , aku sayang kau . tak sgkaa kan kau pegi jgak ? aku harap kau happy di snaa . really missing you babe :( b , thanks for call i ye . i tak sgka , akhirnya i dgr suara u , i tataw ,  tetba i nges dgr u cakap . i tekup saja mlut i , sbb i tanak u dengar tpi dalam haty i meraung nakkan u temankan i mcm dlu . i lagi sebak bila dgr u kata u tak suka dok sana , yea , i dah agak sbb tmpt tmpt mcm to tak sesuai dgn jiwa u . apa bole bt , i tada kuasa nak sruh u kuar dr tmpt to . i hnya bole bg u semangat untuk trus di sana . tggu b , i thu nnti u akan bebas jgak dr sanaa . i tggu u okay ? i takan bt bg u kecewa , jangan rsau , i baek baek saja di snie . i sayang u :( bbbb , i tataw i nak cieta kat sapa . i dah hilang sorg lagi kawan baek . u dgr tak nihhh ? i ckp dgn u nihh . i tak kuat b , i tak kuat mcm smua org tgk . i besyukur u ada time nih . atleast i bole luahkan sgala galanya wlaupown hanya melalui text , i separuh lega . i ada byk lagi nak cieta kat u , smua yg jdi pda i slama u tada dkt i . i nak u balek cept :( i mnta kat u , i nak lalui smua nih dgn cepattt . thankss b sbb u still besama i walaupown hakikatnya i byk menyusahkan u . i love you :)

i nak pesan kat u b , i thu u tak suka dok sana . i sebak bla dgr rntihan u ' b , i tk suka dok snie , tak suka sgt sgt , fhm tk ? ' b , sabar sayangg . i tahu u bole lalui smua nih . wlaupown u kata u tak tabah hadapi keadaan d sana , tp i tahu , u akan tabah kalo demi i ? kan ? u kata u sanggop bt apa apa saja untuk buktikan cinta u pada i . ryte ? b , i nak u happy kat sanaa . i lagi seksa bila dgr rintihan u . i tak tahan dgr org yg i sayang kna bt mcm mcm , pecayalah sayang , smua nih ada hikmah . i slalu ada dalam hati :) i slalu senyum untuk u okay ? i slalu pelok tedy u bila malam malam i tido . herr . mcm i pelok u la kot =_+  , td u kata u rndukan i , kn ? tdak u susahkan nak kata mcm to ? i terharu la jgakk :) b , smua kenangn kta terlalu byk b . i tk dpt bayangkn hdup tnpa u . tmbah skunk pown nyawa i sentap rndukann u . i terlalu mengharapkan u . i tanak kecewa mcm dlu lagi b , please . jgn bt lagii . u stay sana elok elok taw ? i jnji , i takan bt bg u rsau mcm kemarin lagii . i akan jga dri i mcm u jga dri i dluu .i faham knp u tak suka stay sna , u seksa kan ? u msti rndukan family u sgt sgt sbb u tak penah pisah dgn dpa smuaa . b , kak ngah rndu sgt kat u . i pown rnduu u , mama dan bh pown msti teramat rndukan u terutama mama kan ? nges lagi aku . heshhh . cengeng !!! ema besyukur sgt sgt sbb dpt kenal dgn wdy , ema anggap smua nih rezeki ema di muka bumi sbb memiliki kekasih haty yang terllu baek htynya . why ema ckp mcm to ? sbb dea bole sabar dgn perangai ema , ema sllu menanges kat dea klo ada msalah , ema jrg nak luhkan prsaan kat mbe sbb ema tanak susahkan mbe ema terutama tyka . aku rindu kau . sumpahhh =_=  b , thanks for be my bf , only u b , the one nd the lastly . mybe u akan jadi husband i nnti ? kta smua tak tahu , hanya ALLAH yg mengetahuinyaa . terima kseh segalanya b .

Friday, May 20, 2011

tabahkah ema ? T_T

bgn saja sbuh td , ema got text from tyka ' babe , sory aku dah nak pegi , tak smpt nak kuar for the last mnit , aku bz . aku sayang kau okay ? ' lbeh krg mcm to . ema tak smpan text dea sbb kalo ema smpn , nnti ema akn trbc bc then akan mnges . hmm . ema fkir nak repl ke tak , then ema repl ' jga dri kau kat sne , ema teragak nak repl text kau tahu ? ' tyqa rep ' sdeh kot , tragak ? hmm , jga dri kau sama , rndu kot ' ema tak repl sbb ema tahu kalo ema repl nnti ema akn nges . hmm . smthg new for me , lyfe without tyqa la kot . kau egt tyka ? dlu shreen , yes , shreen , ema rpt dgn dea bfore dea pndh pegi kl , then after spm , shreen stay langkawi blek . ema happy kot :) hari hari kta kuar kan shreen , then kau ckp kau nak pegi UNITEN 30 APRIL , kau tahu tak , aku bgai nak nges , tiap tiap hri lpas to aku tnya , ehh , btol ke kau nak pegi 30 hb nih ? kau kta YELA . then tros aku tak tnya . hmm , kau tahu shreen , hri petama kau pegi , aku sepi , sepi sgt . nak pegi MCD pown ku teragak , byk sgt kenangan . kau egt aku kerap PHOTOTSHOOT muka kau tuh ? hmm , aku sepi kau tahu tak ? aku pegang ja nikon aku , aku teringat kau , kat hgwy kta PHOTOSHOOT , kat TAMAN LAGENDA , kau seksa aku shreen . tp aku rela kau pergi sbb kau nak pegi study kan ? sblom kau pergi kta sempat pegi karoke kan ? kta 2 ja , mula nak ajak tyqa , tp tyka da kna keja . hmm :( dlm blek to aku dgar suara kau puas puas , nak jatuh air mata aku . tp aku thn , aku suka dgr kau mnyayi lagi siti ' PERCAYALAH' mcm bdo kan lgu to ? hahaa :) aku rnduu kau , sumpah aku rnduuu .

then bila result upu kuar , tyka ckp dea dpt UITM , dlm hati ema kta , alhamdulillah , rzki kau tyka . aku bersyukur . then kau kata lapor dri 22 mei . hmm . ema okay ja time to . ema kta byk lagi msa ema bole luang kat tyka . tp lama lama msa to berlalu dgn cepat sgt . sdar sdar pg td kau dh nak pegi . smua dah tggalkan aku ? aku nak hdup dgn spa ha ? shreen ? tyka ? 2 2 dh tada dpn mta ema . ape nih ? wdy pown tada . ksong wehh hdup emaa . ema sorg sorg . tyka , aku mnta maaf sbb aku tak dpt luangkan msa lbeh byk dgn kau mcm shreen dluu . aku mnta maaf kekdg aku ada trksar bhsa . tp aku tak reda kau pegi tyka . sbb kau tak lama dgn aku , kau byk time dgn zieqa . wehh , last kta pegi kroke skali dgn zieqa kan ? best kan ? hmmm . aku nak smua to tyka , shreen , hmpa dgr tak nih ? aku sorg sorg kat snie . tlg lah . i admit i miss both of you :( tyka , knp kejap sgt masa kau dgn aku ? kau egt last kta pegi tman lagenda ? dgn wady kan ? aku mnta tlg kau snapkan pict kami bedua sbb esok to wdy dh nak pegi PLKN , dlm otak aku hnya ada wdy saja , aku tkt hilang wdy , tp aku lupa yg kau pown tak lama lgi akan pegi dr aku jgak . why aku bdoh sgt ??  hu ? ema sia siakan masa ema yg trluang tnpa tyka . YA ALLAH shreen , aku nak nges . aku nak meraung kuat kuat . kejap sgt smua nih tyka , shreen . dgn wdy tada msa mcm nih . ' YA ALLAH , TABAHKAN AKU ' aku mcm tak pecaya kau dh berangkat pg td . smua to singkat sgt tyka . pengenalan aku dgn kau terlalu indah , pershabatan kta aku amat perlukan smpai aku mati wehh :( aku mmg perlukan kau tyka , shreen . tp smua dh tada dpn mta aku , hnya suara yg aku bole dgr . aku rndu wehh , aku rnduu smuanyaa . aku tataw samada aku bole tabah ke tak hdpi smua nih , kau dgr tak tyka ? hdup aku tak kuat tnpa kau tyka , aku rndu kau sgt sgt . hmmm . senang sgt airmata ema mngalir time tlis post nih . yg ema taw , smua org yg dekat ema masing masing dah tinggalkan ema :( ape nih ? kawankawan , tabahkah ema nak hdpi smua nih ? khdupan dh berubah mnjadi gelap , smuanya berlaku dgn srentak . kat sapa ema nak mngdu ? tolong ema :(

kisah pedoman =_+

b , egt ? egt apa yang u bt kan i pd 14 jun 2009 ? u minta clash okay . i egt smpai skunk kot . mseh lagi trpahat di fkiran :) tp i bole senyum , sbb u mseh dgn i smpai skunk . LEBIU . HAHAA :) see my smile . byyk sgt muka senyum kot , sbb apa ? sbb aku nak tegelak ungkit kesah nih . malam to , esok da start skolah , kami cuti prtngahan tahun , dalam time cuti nih , wdy pggil ema pegi kndri kak spupu dea kawen kat KGKUAHH . so ema pegi lah . smpai ja sana , wdy yg smbot . ema senyum sajala . then time nak mkn , ada la minah nih , si P . aku mcm nak kenal ? ema egt blek kat mna eh ema jmpa dea ?? so ema abaikan . wdy pekenalkan ema kat dea . ema pown senyum . bby , nih p**** , p*** , nih ema , gf wdy :) so kami senyum senyum mcm to . then p*** msok dlm uma . ema tnya la wdy , sape to yang ? then wdy cieta , dea dlu dok sbla uma tokwan kat cnie , dh mcm cucu agkat tkwan la , fmly dea rpt dgn fmily mma blah cnie . dpa pndah p KLANG time b form 1 mcm to la , kalo ada kndri pape dpa blek mai lgkawi , tlg tlg apa yg ptot . oh , okay . p*** nih umur tua staun dr ema and wdy . dlm hty ema katalah , msti p*** NIH MCM KAKAK KAT PADA WADY . ahahaha . stgment to aku takbole blah * last last 5 bulan jgak jd awek hg wady oooiii . hahaa . laknat lagi cinta aku pd kau , kang taklama kau dgn dea . hahaaa . malam to , tetiba ja wdy mcj mcm nih ' KITA CLASH NAH BBY ? ' mna aku tekejot pown . mngalirlah airmataku tnpa diduga . hahaaa . then esok ema p skolah cieta kat mbe mbe , dpa tak pcya . dpa kta ema bhg . and last last geng laki cri sbb knp wdy clash dgn ema . nseb la sorg laki mbe baek wdy jmpa ema then bgtaw yg wdy cple dgn bdak KLANG nma p*** . huh ? aku mcm nak kenal . tp ema tak pecaya slagi wdy tak mngaku . then satu ptg to , ema tgrak hati nak mcj wdy , you sehat ? sayang i tak lagi ? i rnduu you . tgk tgk mat wdy repl ' sory ema , i dah tak cintakan u . cinta i pda p*** skrg nih ' hg taw aku btpa ? aku lari pegi umah shda , spupu wdy smbil ngesnges . then shda pjuk . hmmm . malu kot shda . hahaa . lantak lah ! and lpas dri to ema nak lupakan dea , dtglah sorg mmat nih , dea slalu bg ema gelak kalo dea dok dgn ema . smpai stu malam nih , mamat nih mnta cple , then ema accept , dlm hty ema kata ' apasala aku cple kan , wdy pown kianat aku jgak ' haaaa . thenn smpai laa ema keja part time d sbuah kdai , shda bgtaw yg wdy nak num ema . waaaahhh ' xcitet aku kot ? haha . bgila aku . wdy text mlm to tp ema tak repl sbb dea gna htlink , ema gna celcom time to . then kami mula rpt lpas to , smpai la open skolah blek , time latian atlet , wdy belikan ema new sim card htlink . uh ?? apa mksud kau ? nak tackle aku blek kan ? ahaa . pos kat csin ema plak to . hahaa . sumpah ema tk terniat nak curang kat boy ema time to , tp boy ema byk kntoi awek laen dgn ema , smpaila saat boy ema pegi plkn time to , ada lagi minah to ngaku gf dea . ema pown ignore ja . tp bkti dpn mta , bkn takat sorg 2 bf ema kntoi , rmai kot . so ema kata , hg curang , aku pown curang . so brmulalah episode ema dgn wdy nak besama blek . haaa . sayang jgak aku kat dea kan ? ahaaa :) mna bole tipu lagi , ema mmg sayangkan dea , tp ema tkt dea bt lagi mcm to kat ema . hahaaa :) aku penakot la kot ? hahaaa . so ema mula trma dea lagi , ema tnya la dea , b , p*** to sipa sbnarnya ? dea stry la yg time to dea tak trniat nak clash dgn ema , tp fmly dea in problem so dea tanak babitkan ema , trpksalah dea lepaskan ema . ema pown rsa serba slh sbb tduh dea mcm mcm :) but ALHAMDULILLAH , smpai skunk hbngn kta kan sayang ? ehh lupa , si p*** to maw ema tak pena knal , dlu time ema dgn wdy clash time form2 , ema penah tgk pict p*** dlm hp wdy . hahaaa :) then last year , 8 jun 2011 , ema jmpa p*** to d kndri time kawen kak wdy :) comey kan p*** . mnis , dh brtdg . tp tk thn sbb dea tggi , ema pndek , trsa la jgak kan ? hahaaa . da lepas pown . tp dlm bln 8 mcm to , p*** to text wdy . ema nges kot . babeng la . aku tak kacau bf hg pown . egt egt blek kecian wdy , ema tduh dea curng . bgai nak rak wdy pjuk :) best la sayang , bila sayang nak pjuk lagi ? lmanyaa you tggalkan i ;( hmmm . i rnduu lahh . so , sekian , smpai snie saja . apa apa yg brlaku , ema akn updates laen okay , sbrg prtyaan tggalkan commet yea :)

p/s ; smpai skunk ema fobia kalo dgq nama PYKA . ooppsss , terkantoii sudahh :) chill . ema da lupakan pown smua nih , jdikan sbgai stu pngjaran . thankss wdy sbb sayangkan ema :)

peritnya hidup =_= .

ya allah , kenapa susahnya hidup mcm nih ? apa nih ? knp ema slalu egt kat wdy saja ? knp tataw . hmm . bru 3 hari dea tada dkt dgn ema , tp ema rsa mcm hidup ema dah tada pape , kosong ja ? hmm . mcm mna ema nak cntinue hdup ema tnpa dea slama 3 bulan akan dtg ? tolong lah ema , dea pegi kejap saja . apa yang snstif sgt ? mmg aa . dpa ckp senang la sbb bf dpa ada dpn mta , ada nak tiap text ILOVEYOU la , IMISSYOU la , tp ema ? dipisahkan dr alat kmnikasi dgn dea . aarrggghhhh . sdeh tahu tak ? tiap tiap hari asyik pndang picture dea . kalo org laen tgk msti kata ema gila la kot . kadang kadang mnitis air mata trngatkan dea , mnitis air mata terfikir kalo dea kna denda or kna bt keja berat . ema nak mkn pown kadang kadang teringat kat dea ' ehh , dea mkn ke tak lagi ntah ?? kenyang tak dea kat sna ? ' YA ALLAH , peritnya hidup tnpa berita dr dea . lagi tak dgq suara dea lagi to hati ema tak tnteram . tiap tiap malam ema minta nak mmpi jmpa dea , sbb ema taw ema takan jmpa dea slma dea kat kem . tapi ema tak termmpi pown psal dea . ema rsa mcm ema tdo lame sgt , hakikatnya ema tdo pkul 5 bgn sbuhh , ema tak bole tdo egtkan dea . ema risaukan dea kat sana . sbb ema taw dea tak penah pisah lame lme dri family dea , tmbah plak mak dea . rindu kah dea pd ema ? ataupown lbeh lagi kah rndu dea pda kedua ibubapanya ? ema tak kisah samada dea rndu ema ke tak , tp ema nak dea baek baek saja . knp sampai skunk tak da berita ? knp senyap saja ? b , adenin pown col oda gna public , rindu katanya kat oda , tp knp u tak col i lgsg ? even skejap pown jdilah . i pesan kat oda sruh bgtaw kat aden krim salam kat u . u trma kan salam i ? i rinduu kat you , sumpah rnduu gila . kalo u col i skejap pown hti i ckup tenang . why weekend you all tak got hp ? oda kata dpt kmrin sbb denin kata mcm to , tut tut oda kata hari jumaat ptg , tht mens today lah . i tnggu text or col you , but smpai skunk tada brta . mybe awal lagi kan sbb now bru pkul 5 ptg :) i dah tggu you taw , dr pg lagi . hati i berbunga bunga nak ckp dgn u nih , u tahu tak ? WAAAHHH , bunga la kau ema . feeling knon . gagagagaga . i egt lagi , dlu time kta sama sama dlm team olahraga . u kata u bangga dpt gf mcm i sbb bila acara u i tggu kat grisan penamat . yela , i nak support u , i nak jd org bguna jgak kat u :) i nak mnta maaf sbb i penah tduh u mcm mcm dlu time kta clash . u tataw perasaan i time to , slama nih u tak penah mnta clash , and for the first time you minta , luluh hati i . i egt u maen maen , tp btol . hmpir 5 bulan i sengsara tnpa u . u tak endahkan i lgsung , i tukar num hp . u bt i jd gila , u bt i kena marah dgn mbe mbe i sbb i asyik nges trngatkan u . bg i time to , u laki pling kejam . for the first time u mngaku u dah cintakan pmpn laen dan bukannya i . u taw , i nges terok . i rsa mcm slama nih hbngn i dgn u dr skolah rndah dah tada guna . i nekad nak dptkan u blek , tp sia sia . i mnta u rsa sket mcm i rsa time to . knp ? sbb u bt i rsa tak beguna . snggup u ingkar jnji u . T_T . tp smua to dh berlalu , ALLAH bukakan hati u untuk cri i kan ? u cri smpai dpt , u curi blek hti i , time kta pegi mndi stu team atlet pown u yg slmat kan i time i lemas . YA ALLAH , kalo tada u , i mybe dh tada lagi . smua to i smpan sbg kenangan kta . i taw u suka pegi pntai kan . stiap kali free u akan ajak i pegi tg rhu , u kata tmpt to cntek sgt :) i egt lagi . u suka tgk i senyum , u kata kalo i senyum bagai nak lucut jntg u sbb trgda tgk i senyum . ya sayang , smua to i egt . i tak penah lupa , i maafkan smua ksalahan u slama nih dan kta dh jnji tamaw ungkit bnda yg dh lepas . dan i bahagia dgn u slama nih . i terseksa jauh dgn u , even tk smpai 3 bulan u dlm kem . i nak u tahu yang i sayangkan u , i rndukann u sgt sgt :( cepatla balek .

Wednesday, May 18, 2011

bru 2 hari 1 malam awak tinggalkan saya , tp dh rnduu bgai nak tercabut nyawa :)

 
he's mine :)

woooaaaaa b . why nih b ? bru 2 hari 1 malam u tgglkan i , tp i jdi mcm tak tntu arah . u letak ubat apa kat i smpai jd mcm nih ? hahaa . you know what guys ? ema rndu gila kat dea . sumpah rnduuu . hayoooo . dlu depan mata tak endah , now dah tada dpn mata bru nak endah , apa la kau ema . stupid :p haha . td dlm class , ema tgk anas , mbe ema , when ema cakap cakap dgn anas , ema trngatkan wdy . mybe sbb dpa kawan , then nak sme tggi even wdy tinggi lagi . haha . sumpah trngatkan b . heshhh . ema cuba lupakan dea and want to cheer up my mood , so thankss , tyka pim and mylea dtg jgak scola hri nih . best wehh . hampa laa yg bt bg aku tak snyii . hahaa . bt seketika wktu , ema rsa sayang nak tinggalkan P1T3 wehh , class ema skunk kat FORM 6 . perghhh . sastera 1 best ! but MUET ? ema tido dee . bosan trokk . nseb laa msj msj moshi jgak , tdak msok mmpi da td . hahaaa :) hp ema da tak bnyi lagi , tada mcj dr wdy lagi mcm dlu , tada call lagi . apa nih wehh ? rnduu trok kot . kalo ema tak mcj mbe mbe ema , pakat silent laa hp ema toh ! HHUUIIII . rnduu rnduuuu . okay fine . ema nak story psal tyka pim , haha . when ema tnjuk saja gmbaq ema dgn wdy , automaticly dea akan kata , OKAY FINE , HAMPA BT MCM NIH KAT AKU ! . hahaa . lawakkkk :) sumpah muka hiang chomey kot tme lawan netball smpai trclut kasot . hahaaa . babeng ! ema jd rnduu lahh plak kat smua nih . hahaaa . tataw la wehh . aku jd sayang nak tggai hmpa , nak tggai class P1T3 nih :( tp tyka pim kata , takpa , untuk msa dpan . hhuuuiii . yela kott . sayang hampa smua wehhh . 

sbelah ema , my bestfriendforever :)

  • anisa fuzi .
  • 18 tahun .
  • 17 march 1993 .
  • 017-tttteeeeettttttttttttttt :)
  • gerangan empunya LC GOLD , KCP 2241 .
  • baek hati , tp kdg kdg kejam . hahaaa .
  • sumpah sayang dea wlaupown dlu tak rpt tp kami bekwn sjak scola rndh .
  • apa apa pown , she's the best .
  • P1T3 ( sstera and geo) 2011 , lower six( DUDUK SEBELAH EMA DLM CLASS)
  • anak dan kakak yg terbaek dlm family dea :)
SEKIAN , WASSALAMM :)

TIME ; 09.35 PM :)