Friday, May 20, 2011

tabahkah ema ? T_T

bgn saja sbuh td , ema got text from tyka ' babe , sory aku dah nak pegi , tak smpt nak kuar for the last mnit , aku bz . aku sayang kau okay ? ' lbeh krg mcm to . ema tak smpan text dea sbb kalo ema smpn , nnti ema akn trbc bc then akan mnges . hmm . ema fkir nak repl ke tak , then ema repl ' jga dri kau kat sne , ema teragak nak repl text kau tahu ? ' tyqa rep ' sdeh kot , tragak ? hmm , jga dri kau sama , rndu kot ' ema tak repl sbb ema tahu kalo ema repl nnti ema akn nges . hmm . smthg new for me , lyfe without tyqa la kot . kau egt tyka ? dlu shreen , yes , shreen , ema rpt dgn dea bfore dea pndh pegi kl , then after spm , shreen stay langkawi blek . ema happy kot :) hari hari kta kuar kan shreen , then kau ckp kau nak pegi UNITEN 30 APRIL , kau tahu tak , aku bgai nak nges , tiap tiap hri lpas to aku tnya , ehh , btol ke kau nak pegi 30 hb nih ? kau kta YELA . then tros aku tak tnya . hmm , kau tahu shreen , hri petama kau pegi , aku sepi , sepi sgt . nak pegi MCD pown ku teragak , byk sgt kenangan . kau egt aku kerap PHOTOTSHOOT muka kau tuh ? hmm , aku sepi kau tahu tak ? aku pegang ja nikon aku , aku teringat kau , kat hgwy kta PHOTOSHOOT , kat TAMAN LAGENDA , kau seksa aku shreen . tp aku rela kau pergi sbb kau nak pegi study kan ? sblom kau pergi kta sempat pegi karoke kan ? kta 2 ja , mula nak ajak tyqa , tp tyka da kna keja . hmm :( dlm blek to aku dgar suara kau puas puas , nak jatuh air mata aku . tp aku thn , aku suka dgr kau mnyayi lagi siti ' PERCAYALAH' mcm bdo kan lgu to ? hahaa :) aku rnduu kau , sumpah aku rnduuu .

then bila result upu kuar , tyka ckp dea dpt UITM , dlm hati ema kta , alhamdulillah , rzki kau tyka . aku bersyukur . then kau kata lapor dri 22 mei . hmm . ema okay ja time to . ema kta byk lagi msa ema bole luang kat tyka . tp lama lama msa to berlalu dgn cepat sgt . sdar sdar pg td kau dh nak pegi . smua dah tggalkan aku ? aku nak hdup dgn spa ha ? shreen ? tyka ? 2 2 dh tada dpn mta ema . ape nih ? wdy pown tada . ksong wehh hdup emaa . ema sorg sorg . tyka , aku mnta maaf sbb aku tak dpt luangkan msa lbeh byk dgn kau mcm shreen dluu . aku mnta maaf kekdg aku ada trksar bhsa . tp aku tak reda kau pegi tyka . sbb kau tak lama dgn aku , kau byk time dgn zieqa . wehh , last kta pegi kroke skali dgn zieqa kan ? best kan ? hmmm . aku nak smua to tyka , shreen , hmpa dgr tak nih ? aku sorg sorg kat snie . tlg lah . i admit i miss both of you :( tyka , knp kejap sgt masa kau dgn aku ? kau egt last kta pegi tman lagenda ? dgn wady kan ? aku mnta tlg kau snapkan pict kami bedua sbb esok to wdy dh nak pegi PLKN , dlm otak aku hnya ada wdy saja , aku tkt hilang wdy , tp aku lupa yg kau pown tak lama lgi akan pegi dr aku jgak . why aku bdoh sgt ??  hu ? ema sia siakan masa ema yg trluang tnpa tyka . YA ALLAH shreen , aku nak nges . aku nak meraung kuat kuat . kejap sgt smua nih tyka , shreen . dgn wdy tada msa mcm nih . ' YA ALLAH , TABAHKAN AKU ' aku mcm tak pecaya kau dh berangkat pg td . smua to singkat sgt tyka . pengenalan aku dgn kau terlalu indah , pershabatan kta aku amat perlukan smpai aku mati wehh :( aku mmg perlukan kau tyka , shreen . tp smua dh tada dpn mta aku , hnya suara yg aku bole dgr . aku rndu wehh , aku rnduu smuanyaa . aku tataw samada aku bole tabah ke tak hdpi smua nih , kau dgr tak tyka ? hdup aku tak kuat tnpa kau tyka , aku rndu kau sgt sgt . hmmm . senang sgt airmata ema mngalir time tlis post nih . yg ema taw , smua org yg dekat ema masing masing dah tinggalkan ema :( ape nih ? kawankawan , tabahkah ema nak hdpi smua nih ? khdupan dh berubah mnjadi gelap , smuanya berlaku dgn srentak . kat sapa ema nak mngdu ? tolong ema :(

No comments:

Post a Comment