Wednesday, May 18, 2011

bru 2 hari 1 malam awak tinggalkan saya , tp dh rnduu bgai nak tercabut nyawa :)

 
he's mine :)

woooaaaaa b . why nih b ? bru 2 hari 1 malam u tgglkan i , tp i jdi mcm tak tntu arah . u letak ubat apa kat i smpai jd mcm nih ? hahaa . you know what guys ? ema rndu gila kat dea . sumpah rnduuu . hayoooo . dlu depan mata tak endah , now dah tada dpn mata bru nak endah , apa la kau ema . stupid :p haha . td dlm class , ema tgk anas , mbe ema , when ema cakap cakap dgn anas , ema trngatkan wdy . mybe sbb dpa kawan , then nak sme tggi even wdy tinggi lagi . haha . sumpah trngatkan b . heshhh . ema cuba lupakan dea and want to cheer up my mood , so thankss , tyka pim and mylea dtg jgak scola hri nih . best wehh . hampa laa yg bt bg aku tak snyii . hahaa . bt seketika wktu , ema rsa sayang nak tinggalkan P1T3 wehh , class ema skunk kat FORM 6 . perghhh . sastera 1 best ! but MUET ? ema tido dee . bosan trokk . nseb laa msj msj moshi jgak , tdak msok mmpi da td . hahaaa :) hp ema da tak bnyi lagi , tada mcj dr wdy lagi mcm dlu , tada call lagi . apa nih wehh ? rnduu trok kot . kalo ema tak mcj mbe mbe ema , pakat silent laa hp ema toh ! HHUUIIII . rnduu rnduuuu . okay fine . ema nak story psal tyka pim , haha . when ema tnjuk saja gmbaq ema dgn wdy , automaticly dea akan kata , OKAY FINE , HAMPA BT MCM NIH KAT AKU ! . hahaa . lawakkkk :) sumpah muka hiang chomey kot tme lawan netball smpai trclut kasot . hahaaa . babeng ! ema jd rnduu lahh plak kat smua nih . hahaaa . tataw la wehh . aku jd sayang nak tggai hmpa , nak tggai class P1T3 nih :( tp tyka pim kata , takpa , untuk msa dpan . hhuuuiii . yela kott . sayang hampa smua wehhh . 

sbelah ema , my bestfriendforever :)

  • anisa fuzi .
  • 18 tahun .
  • 17 march 1993 .
  • 017-tttteeeeettttttttttttttt :)
  • gerangan empunya LC GOLD , KCP 2241 .
  • baek hati , tp kdg kdg kejam . hahaaa .
  • sumpah sayang dea wlaupown dlu tak rpt tp kami bekwn sjak scola rndh .
  • apa apa pown , she's the best .
  • P1T3 ( sstera and geo) 2011 , lower six( DUDUK SEBELAH EMA DLM CLASS)
  • anak dan kakak yg terbaek dlm family dea :)
SEKIAN , WASSALAMM :)

TIME ; 09.35 PM :)

No comments:

Post a Comment