Monday, May 23, 2011

smk mahsuri forever :)

hey , standing at here , ema nak bgtaw , ptg td ma ema kuar dr lngkawii , pegi jitra for pngadil netball . then dea kata mcm nih . ' esok kakak takpyh pegi skolah okay ? dh dpt poli kan ? jga adek adek ' so ema trpaksa akurr . ema trgt kat nysa , dea kata kalo ema tak dtg pown takpe , nnti bsy dgn keja skolah lah , asgment la , padahal ema nakp poli jgak . so ema accept . today last day at here , ema byk ckp lah kot . ema sakat anas terok gila babi . haha . sorryy anas . hahaaa . mcm ain kata , nnti hg akan rnduu aku kalo aku tde ? hha . ain gelak kot tgk kami mcm td . ain kata kelakar kot kta beduaa . hg taw anas ? aku msok kpla dgn hg . terbaekk la hg ! ~ ehhh , nnti krim salam kat MARSHA MILAH MONDOH hg to . hahaaa . aku akan rnduu hg la kot nnti ? thankss for be my boyfriend at P1T3 . love it . bdak pmpn from ayer hangat asyik usshaa kta kan kalo ktaa sembang ? aku semak la kot . apa salah ema plak kan ? smbang dgn anas pown msalah hg ka wehh bdak bdak ? hahaa . today ema dgr ramai yg dpt politeknikk . tp smua jauh jauhh , kecian kot . ema mmg nseb baek dpt kat arau . sama chenta plak to ? hahaaa :) bt msa la kami paling jauh , A R A U . haha . byk org kot yg kna tipuuu . haha . kayuh geqek atas lauttt . dustaa belaka . dftarr 4 julai . so dlam masa sebulan lagii lahh . hmm :) dipl teknologi mklumat(pengaturcaraan) how's it ? byk senior kata susah ? wwaaaa . dah down semangat ema kot . ishh . not ema , mna ada bnda yang senang dalam dunia nihh .smua susahhh . USAHA TANGGA KEJAYAAN :) ayat nuraina ann la kot . ema mmg cepat give up , tapi ema akan buang jauh jauh perangai ema yg terok too . buruk kan ? hmm . semalam ema onn fb , deen bgtaw kata bole tgk la tmpt poli kta dapatt . so dea bg links . ema dpt POLITEKNIK TUANKU SYED SIRAJUDIN , ARAU . haha . dekat kot ? tp paling jauhhh . haha . tipuuuuuuuu . mbe ema lepass sarawakk . kecian kot . kejam lah , knpa letak jauh jauh sgt ? hmm . ada yg dpt kat melakaa , shah alam , apesal lah tak bg tmpt yg dekattt . hmmm . kecian kawan kawan ema . ishh =-= takpela . hampa bt rayuan okay mnta tukar ? bole aihh . then ema trgerak haty nak cek yg wdy . sekali kuar

HASWADEI BASRI 
DIPLOMA TEKNOLOGI MAKLUMAT(RANGKAIAN)
POLITEKNIK TUANKU SYED SIRAJUDIN , ARAU .
SESI JUN 
4 JULAI 2011

haaaaaaaaa ? btol ke apa yg ema see nihhh ? hahaa . ketawa lah ema . sama tmpt b . selamat lah kta . mcm taw taw ja tak bole renggang kn ? haha . THANKS GOD . ema kalo bole nak tkq p POLIMS sbb dkt dgn abh ema , abh ema kan mengajar kat INSTITUT PERGURUAN DARUL AMAN , so senang lah kan . tp dh dpt aru , but ma ema try to changes , calling sana , calling snie . haha . kalo dptt pegi POLIMAS , alhamdulillah , ape ? tggal wdy ? takpe . untuk msa dpn kan ? tak kesah . mc laa takbole jmpa . kedah perlis bsaq mna sgt . aihh hampa nihhh . heee :) jauh di mata dekat di hati takpekan ? haha , ema rnduu dea , totally want him back faster .

1 comment:

  1. Same la kita dpt course dip. tek.mklumat (progrmmer).. tp sy d polimas.. kalo bole nak mintak arau sbb dkat dgn kmpg.. :( daftar lak blan 12 ni.. :)

    ReplyDelete