Saturday, May 21, 2011

terima kaseh segalanya =_=

yeahh , thankss b . thankss sbb legakan hti i . huhh . ema lega sgt sgt dpt taw yg wdy okay kat sana . ema just woory dea kat sana . and malam smalam ad org bgtaw yg wdy dh dpt hp , but ema bt tataw . pergghhh . ema cri hp , last last pkul 3 pg bru mpa bwh sofaa . hahaa . heran kan ? lpas wdy pegi plkn , ema asyik tggu hp bnyi , kerap kali bnyi tp bukan wdy yang text . and for the lastly ema nges sbb wdy tak call and bgtaw keadaan dea mcm mna smpai ema blek hp , pecah b . b , u tataw i rndukan u bgai nak mati kat snie . atleast u bgtaw u slmat ke tak =_= i nges u , i nges sbb u jauh dr i . smua dah pegi u . tyka , shreen , and then u , apa nih ? i nak cakap dgn spa lps nih ? i nak ngdu smua mslah kat spa lagi kalo u jauh ? i admit tht i'm relly really need u at this time . b , tyka dah pegi perak . tyka da tggalkan i , tyka biar i sorg sorg kat snie . saket b , haty i saket sbb tyka dah mula nak jauh dari i . u tahu , i nges , i nges bila bc text tyka , i cuma terbayangkan u saja . i nk u b . knp berat sangat smua nih i nak lalui ? i tada sapa . tada sapa yg faham i slaen u dgn tyka . tyka , aku sayang kau . tak sgkaa kan kau pegi jgak ? aku harap kau happy di snaa . really missing you babe :( b , thanks for call i ye . i tak sgka , akhirnya i dgr suara u , i tataw ,  tetba i nges dgr u cakap . i tekup saja mlut i , sbb i tanak u dengar tpi dalam haty i meraung nakkan u temankan i mcm dlu . i lagi sebak bila dgr u kata u tak suka dok sana , yea , i dah agak sbb tmpt tmpt mcm to tak sesuai dgn jiwa u . apa bole bt , i tada kuasa nak sruh u kuar dr tmpt to . i hnya bole bg u semangat untuk trus di sana . tggu b , i thu nnti u akan bebas jgak dr sanaa . i tggu u okay ? i takan bt bg u kecewa , jangan rsau , i baek baek saja di snie . i sayang u :( bbbb , i tataw i nak cieta kat sapa . i dah hilang sorg lagi kawan baek . u dgr tak nihhh ? i ckp dgn u nihh . i tak kuat b , i tak kuat mcm smua org tgk . i besyukur u ada time nih . atleast i bole luahkan sgala galanya wlaupown hanya melalui text , i separuh lega . i ada byk lagi nak cieta kat u , smua yg jdi pda i slama u tada dkt i . i nak u balek cept :( i mnta kat u , i nak lalui smua nih dgn cepattt . thankss b sbb u still besama i walaupown hakikatnya i byk menyusahkan u . i love you :)

i nak pesan kat u b , i thu u tak suka dok sana . i sebak bla dgr rntihan u ' b , i tk suka dok snie , tak suka sgt sgt , fhm tk ? ' b , sabar sayangg . i tahu u bole lalui smua nih . wlaupown u kata u tak tabah hadapi keadaan d sana , tp i tahu , u akan tabah kalo demi i ? kan ? u kata u sanggop bt apa apa saja untuk buktikan cinta u pada i . ryte ? b , i nak u happy kat sanaa . i lagi seksa bila dgr rintihan u . i tak tahan dgr org yg i sayang kna bt mcm mcm , pecayalah sayang , smua nih ada hikmah . i slalu ada dalam hati :) i slalu senyum untuk u okay ? i slalu pelok tedy u bila malam malam i tido . herr . mcm i pelok u la kot =_+  , td u kata u rndukan i , kn ? tdak u susahkan nak kata mcm to ? i terharu la jgakk :) b , smua kenangn kta terlalu byk b . i tk dpt bayangkn hdup tnpa u . tmbah skunk pown nyawa i sentap rndukann u . i terlalu mengharapkan u . i tanak kecewa mcm dlu lagi b , please . jgn bt lagii . u stay sana elok elok taw ? i jnji , i takan bt bg u rsau mcm kemarin lagii . i akan jga dri i mcm u jga dri i dluu .i faham knp u tak suka stay sna , u seksa kan ? u msti rndukan family u sgt sgt sbb u tak penah pisah dgn dpa smuaa . b , kak ngah rndu sgt kat u . i pown rnduu u , mama dan bh pown msti teramat rndukan u terutama mama kan ? nges lagi aku . heshhh . cengeng !!! ema besyukur sgt sgt sbb dpt kenal dgn wdy , ema anggap smua nih rezeki ema di muka bumi sbb memiliki kekasih haty yang terllu baek htynya . why ema ckp mcm to ? sbb dea bole sabar dgn perangai ema , ema sllu menanges kat dea klo ada msalah , ema jrg nak luhkan prsaan kat mbe sbb ema tanak susahkan mbe ema terutama tyka . aku rindu kau . sumpahhh =_=  b , thanks for be my bf , only u b , the one nd the lastly . mybe u akan jadi husband i nnti ? kta smua tak tahu , hanya ALLAH yg mengetahuinyaa . terima kseh segalanya b .

No comments:

Post a Comment