Monday, May 16, 2011

going plkn , he's not besides me :(

ema :)

pict di atas nih kan sayang tolong tangkap kemarin time kat tmn lagenda ? rinduu laaa b . hmmm :( kemarin rasa mcm skejap sgt laa kta kluar besama . awat tataw . ema dah rsa snyi tanpa wdy . semalam sblom tido mcm mcm nsihat yg dea bg kat ema , jgn lupa jga dri , jgn lupa mkn , jgn bt bnda yg tak elok , kalo ada sket ape ape cpt cpt mkn ubat , jgn lupa wdy , jgn lupa jnji kta nak bsama smpai slmanya . huh ! smua to ema egt lah b . ema nges taw smalam , sbb tkt hilang dea . yela . 3 bulan d plkn mcm mcm bole jd . tak mgkin jgak nnti hbngn kami akan trgntung kan ? ema tak harap laa smua to jdi . mnta di jauhkan . semalaman ema nges smbil mcj dea , last last ema tetdo lpas sbuh td . bgn ja td , ema nges jgak . fkirkan dea . even td pkul 9 dea bru bertolak ke perlis untuk mnjalani latihan khidmat negara(PLKN) , ema rsa mcm dah semggu dea pegi . hmm . pdahal bru ja malam semalam ema kluar mkn dgn dea . smua to rsa mcm sat sgt . ema rinduu dah kat wady . tu la . bila org kata dpn mata tak terasa , bila dah tade dpn mata bru terasa :( rindu tahu tak awak ? hmm . sabar sajela . td ema terpandang picture kami bedua dlm box smpanan ema , huh ! ema rndu saat saat to la wady . bila lagi kta nak mcm to ? then jatuh lagi air mata aku ! come on ema , knp yg snstive sgt , dea pegi kejap ja , 3 bulan ja . something i want to share with you all , semalam lpas mkn , kami singgah d pekan rabu , ema borak borak kejap dgn wady , tetba ema rasa mcm sebakja , ema tringat balek bru smggu yg lepas ema gadoh dgn wady d pekan rabu nih . ema kejam kot . ema bt dea mcm mainan ja . ape la . ema nak nges ja semalm time tatap muka dea , tp ema nampak dea senyum kat ema , ema jd lega blek , sempat dea pesan kat ema , kalo rindukan dea nnti , jgn nges , cuma senyum then egt blek kenangan antara kta , atleast itu smua akan meringankan kerinduan kta :) yes sayang , ema dah jnji kan ema takan nges but sorry , smpai skunk dah 3 4 kali ema nges . huh , ema dh mgkir jnji . sorry . ema minta 3 bulan nih berlalu dgn cepat , ema tak bole senyum tanpa dea , senyuman ema tak kan sebahagia ema bersama dea . tabahkan lah hambaMU ini YA ALLAH . amin ~

p/s ; senyuman ema d picture atas takan sama lagi dgn slpas ini , mybe . ema  rinduu dea sgt . byk lagi pict kami bedua kemarin , tp ema tak uploadkan . sory :) smile ema , smile .

date ; 17 mei 2011 , time 11.34 am . why date d post tak sma eh ? heran .

No comments:

Post a Comment