Sunday, May 15, 2011

lower six SMK MAHSURI 2011 :)

muke hduh bdak lower six SMK MAHSURI :)

hey , today ema pegi scola . heran kan ? isnin last week ema dftr form6 , di scola lama . SMK MAHSURI :) hari nih hari kedua ema di sana , sbb ema tak pegi orntasi form 6 . haha . kejam . ema geram hri dftr ri toh kna rotan dgn ckgu sbb dtg scola pkai ksot crocs . yes , ema taw slah ema . bt jgn aa pkul . bialah . dh lepas . ema mmg tada ksot nak pkai . klot klot kan . ema tak penah mmpi nak amik f6 just ema pegi sbb mama yg sruh . dea kta smntra dpt twrn mna mna pegi la f6 dlu . actually ema bkn tak dpt pegi mna mna , dpt , just mama ema tanak lepaskan , ema dpt UNVRSTI SHAH PUTRA COLLAGE , dipl pengajian sukan kerjsama uitm . syiokk kowt . course ema mmg nak sbb ri toh ema pegi intrview di UITM ARAU course to then bla kua result UPU ema tak dpt . sdeh . then INSTITUT SC DAN TEKNOLOGI DARUL TAKZIM di johor , course yg sama , dipl pengajian sukan . tp tmpt stdy to dalam sgt , BANDAR PENAWAR . so mama ema tak bg pegi sbb alasan dea jauh . padahal ema dlm hati menanges nak pegii tahu tak . herr . it's okay . past is past . mybe ada rzki d tmpt laen . then ema cek kat POLY TECH MARA . ema dpt jgak . dipl pngrusan & tknlogi pej kerjsama UITM . yes , snie ema bole pegi , sbb dekat . ALOR STAR ja . hee . dad ema mmg stay sane , so no hal lah . course dea pown ema mnat jgak :) see , ema dpt smua yg kerjasama UITM , why tak amik ema msok UITM tros ? haha . berangan , rsult pown tungging sana tungging snie . aicehh . ema di anak tirikan oleh UITM . sdeh . haha . takpe . sabar sajala ema oi . so now ema di form6 . td smpai ja umah , ema see srat from INSTITUT TEKNOLOGI PERAK , dipl pengajian perniagaan kerjsama UITM . herr . kerjasama UITM lagi , cubala dtg yg real UITM plak . haha . rzki ema melimpah kan ? hee . ema tgh tggu rayuan UPU and twrn POLITEKNIK . mudah mudahan dpt . AMIN ~  so now , ema di lower six , tak strt pmbljaran lagi , mybe mggu dpan start . ema amik SSTERA AND GEO . huh ? subject yg ema tak penah belajar to . try saja la sbb tkt nak amik EKO AND BM wlaupown penah belajar sbb depa kta susah :) but ema try the best . sayang SMK MAHSURI :)

P/S ; picture di atas tak elok , sorry guys . ignore kan muka ema yg pakai spek itu , hduh kan ? ema rabon terok . terok sgguh . hahaaaa .

No comments:

Post a Comment